En firmaaftale gør medarbejdernes frokost mere spændende og varieret – og giver gladere medarbejdere

Tror du, at en lidt mere spændende – og sundere, frokost kunne optimere arbejdsglæden og måske endda effektiviteten på jeres arbejdsplads? Eller har i ingen kantine, men vil gerne sørge for en god frokostordning til jeres medarbejdere?

 

Frisk frokost bragt til døren hver dag – eller indimellem

Få en firmaaftale med levering af et udvalg af skønne frokostretter til medarbejderne – lettere bliver det ikke. I behøver hverken et stort køkken eller et køleskab, for vi bringer maden frisk ud og sørger for, at der er noget for enhver smag. Aftalen kan gå på levering hver dag eller af og til.

 

Varieret frokost – alt fra sandwich til luksus smørrebrød og stjerneskud

Fordelen ved en firmaaftale er, at i får:

 

  • Varieret frokost
  • Mad til enhver smag
  • Frisk mad
  • Medarbejderne skal ikke stå tidligere for at lave madpakke
  • Stort udvalg som fx sandwich, grillede, bagels, luksus salater, smørrebrød, frisk juice, stjerneskud, pålægsmænd, og en masse gode desserter.
  • Levering lige til døren
  • Afregning månedlig

 

Ingen siger, at i skal bestille frokost hver dag hos Raw Food Aalborg for at få en firmaaftale og en tilhørende rabatordning. I kan vælge madordning, hvor i får leveres fx én gang om ugen – det er jer, som bestemmer, hvordan aftalen skal strikkes sammen.

 

Rene råvarer

Hos Raw Food Aalborg går vi ikke på kompromis med vores råvarer. Tværtimod har vi nogle stærke samarbejdspartnere, og leverandører, som også går op i kvalitet. Vi stiller krav til alle vores leverandører. Alle råvarer, som ikke bliver accepteret af køkkenet, afvises og sendes retur samme. Og det sker en sjælden gang.

 

Med en aftale hos Raw Food Aalborg har du følgende muligheder:

  • Rabatordning (send os en mail for nærmere info.)
  • Bestil online, mail eller telefon

 

 

Faktura, mobile Pay, EAN (Elektronisk)

Man kan frit vælge om man vil faktureres en gang om måneden eller ønsker en anden ordning. I kan også vælge: dankortbetaling, mobile Pay, faktureres for hver gang, eller at modtage en elektronisk faktura, hvis i har et EAN-nummer.

 

Vi har 15 års erfaring bag os, og kan derfor garantere for et godt måltid. Vi levere mad til skoler, virksomheder, firmaarrangementer, møder, ture, receptioner, fester, fødselsdage eller polterabend.

 

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@rawfoodaalborg.dk eller 60 16 64 74