Om os

 

Raw Food Aalborg er din vej til et hurtigt, nemt og nærende måltid - uanset tidspunktet på dagen. Fra vores base på Gugvej tilbyder vi friskbagt brød, sandwiches, kaffe, juice og meget mere til de morgenfriske, de aftensultne, dem på farten og dem, der har tiden.

 

Raw Food Aalborg er nemlig for alle, og derfor er vores priser særdeles medgørlige. Vi tror på, at et godt måltid kan styrke dit velvære, og her skal prisen ikke være en begrænsning. Tværtimod vil vi gerne bidrage og give Aalborg igen for den tillid og de gode oplevelser, byen har givet os. Dette gør vi igennem diverse støtteprojekter, som du kan læse mere om her.

 

To kernekoncepter - én unik smagsoplevelse

 

Raw Food Aalborg består af to butikker: Raw Juice and Breakfest og Raw Sandwich and Salat. Én butik til hvert fokus. Og bare rolig; butikkerne ligger lige op ad hinanden.

 

Dette gør vi, fordi vi vil tilbyde de absolut bedste og mest velsmagende måltider hurtigst muligt. Vi specialiserer os, så hver butik kun tilbyder løsninger inden for sit fokusområde. Når du bestiller online, bestiller du samlet, og så afhenter du i den respektive butik. Vi skal nok gøre opmærksom på, hvor du skal hente hvad.

 

Vi glæder os til at se dig!